Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre tracking teknologier for at forbedre din oplevelse på vores website, til at vise personaliseret indhold, målrettede annoncer og til at forstå hvor vores besøgende kommer fra.

Gulerodsbrød med kerner og dadler

Brød & Bagværk
>60 min
Serveringer: 4
Af

Ingredienser

2 dl havregryn
2 dl mandelmel
0,5 dl hørfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl græskarfrø
3/4 dl loppefrøskaller
0,5 dl chiafrø
2 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
2 dl revet gulerod
1 dl hakkede dadler
1 tsk æblecidereddike
0,5 dl olivenolie
2 dl plantebaseret drik (havre, ris, soja, mandel)

Fremgangsmåde

Rør alle tørre ingredienser sammen. Tilsæt derefter revet gulerod, æblecidereddike, olivenolie og plantemælk og bland godt.
Beklæd en brødform med bagepapir, og hæld derefter med dejen i formen.
Tænd ovnen på 175 grader og bag brødet midt i ovnen i 70 min.
Lad det derefter køle helt af, inden du skærer det i skiver.

Lignende opskrifter