Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Glutenfrie pestomuffins
Brød & Bagværk
30 min
Serveringer: 12
Madmuffins er et supergodt mellemmåltid og perfekt at have med på tur. Disse madmuffins er glutenfrie og toppes med pesto og tomat.
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl Urtekram rismel eller quinoamel
5 dl Urtekram mandelmel
2 spsk Urtekram majsstivelse
2 tsk Urtekram bagepulver
2 æg
1 ½ dl vand
½ tsk salt
½ dl Urtekram olivenolie
1 tsk Urtekram oregano
1 glas Urtekram pesto
6 små tomater, skåret i halve
Tænd ovnen på 200°. Læg muffinforme på en bageplade til muffins.
Bland de forskellige slags mel med bagepulver.
Pisk æggene i en separat skål og bland med salt, oregano og vand.
Kom melblandingen i og rør rundt.
Hæld blandingen i muffinforme og tilføj pesto og en halv tomat i midten ovenpå hver muffin.
Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter.
Tag muffinsene ud af ovnen og spis dem lune eller lad dem køle af.
Ingredienser
1 dl Urtekram rismel eller quinoamel
5 dl Urtekram mandelmel
2 spsk Urtekram majsstivelse
2 tsk Urtekram bagepulver
2 æg
1 ½ dl vand
½ tsk salt
½ dl Urtekram olivenolie
1 tsk Urtekram oregano
1 glas Urtekram pesto
6 små tomater, skåret i halve
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Læg muffinforme på en bageplade til muffins.
Bland de forskellige slags mel med bagepulver.
Pisk æggene i en separat skål og bland med salt, oregano og vand.
Kom melblandingen i og rør rundt.
Hæld blandingen i muffinforme og tilføj pesto og en halv tomat i midten ovenpå hver muffin.
Bag i midten af ovnen i ca. 15 minutter.
Tag muffinsene ud af ovnen og spis dem lune eller lad dem køle af.
Lignende opskrifter
Glutenfri knækbrød
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Luksuriøs vegansk chokoladekage
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent