Urtekram økologiske borlotti bønner har et højt fiberindhold og et højt proteinindhold. De flødefarvede borlottibønner har en smuk marmorering. De er perfekte som alternativ til kidneybønner i supper og sammenkogte retter, marinerede i kolde salater eller blendede med olie og krydderier til en skøn dip til grøntsager. Tørrede bønner indeholder naturligt lektiner, der kan give forgiftningssymptomer. Lektiner fjernes ved iblødsætning og kogning, spis derfor aldrig ukogte bønner. Borlottibønnerne sættes i blød natten over (minimum 12 timer) og koges i 45-60 minutter inden brug.
Ingredienser: Økologiske borlottibønner.
Næringsindhold 100 gram
Energi (KJ) |
1333 kJ |
Energi (kcal) |
315 kcal |
Fedt |
1,2 g |
Heraf mættet |
0,2 g |
Kulhydrat |
47,1 g |
Heraf sukkerarter |
2,1 g |
Kostfibre |
15,5 g |
Protein |
21,4 g |
Salt |
0,01 g |